BENZER FİLMLER

prometheus (2012)

-

prometheus

prometheus (2012)
PUAN : 4.2
prometheus (2012) 4.2 / 10 2 kullanıcı oyu.
  • Süre: 124 Dk.
  • Vizyon: 2012
  • Ülke: ABD
  • İzlenme: 3172
  • Favori: 0
  • İMDB: 7.3
  • Kalite: 720P
  • Dublaj
Film:prometheus
Yıl:2012
Kalite:720p HD Full izle
Dil: Türkçe Dublaj
Süre:2012
Oyuncular:Noomi Rapace, Michael Fassbender, Guy Pearce, Idris Elba, Logan Marshall-Green, Charlize Theron
Filmin Konusu:Bu film giderir ve aynı evrende ‘Uzaylı’ gibi filmler yer alıyor. Kaşifler bir grup, bazı arkeologlar da dahil olmak üzere, “gizli” bir görev vardır. Dünya'dan milyonlarca kilometre uzakta bir gezegen varmak. Medeniyet işaretleri olduğuna inandıkları bir takım nokta. Araştırmak ve sadece belirtileri daha bul, kesin bir kanıt buldular. Ama bazıları orada olmak için bir sebebim, Weyland Corporation dahil olmak üzere. İnsan ırkının aslında nereden geldiğini bu olduğunu düşünüyorlar. Her şey yakında daha heyecan hayatta kalmak için keşif kendi içinde. 
Kimyasal özellikleri sana-mee--Prometheus (/prəˈmiːθiəs/ prə) Ridley Scott tarafından yönetilen 2012 bilim kurgu filmi, Jon Spaihts ve Damon Lindelof ve oyuncular Dalı: Michael Fassbender, Guy Pearce, Idris Elba, Logan Marshall-Green ve Charlize Theron tarafından yazılmıştır. Birçok antik Dünya kültürleri kalıntıları arasında bulunmuştur yıldız haritası takip ettiği uzay gemisinin mürettebatı Prometheus geç 21. yüzyıl ve merkezleri yer almaktadır. İnsanlığın kökeni arayan, mürettebat uzak bir dünyaya gelir ve insan türünün yok olmasına neden olabilecek bir tehdit keşfeder. prometheus Türkçe dublaj korku filmi olarak hd kalite izle. prometheus sinema filmini full direk tek part izle.prometheus 2 merakla beklenmektedir o zamana kadar prometheus 1 izleyin.

Filmin gelişim 2000'lerin başında Yabancı serisinin beşinci taksit olarak başladı. Scott ve yönetmen James Cameron Scott'ın 1979 bilim-kurgu korku filmi Yabancı öncü olarak hizmet verecek bir film için fikir geliştirdi. 2003 yılına kadar, Alien vs Predator gelişimi ön plana çıktı, ve proje Scott yine ilgi gösterince 2009 yılına kadar atıl kalmıştır. Spaihts Yabancı Filmler olaylar için yeni bir senaryo yazdı, ama Scott farklı bir yöne filmlerini ipuçlarını tekrarlamaktan kaçınmak için seçti. Geç 2010 yılında, Lindelof Spaihts senaryosunu değiştirmek için proje katıldı, o ve Scott Uzaylı hikayesini önce gelir ama doğrudan franchise bağlantısı olmayan bir hikaye geliştirdi. Scott'a göre, film, Uzaylı DNA iplikçiklerinin hisse "tabiri caizse" ve aynı evrende alıyor olsa da, Prometheus, kendi mitoloji ve fikirleri araştırıyor.

Prometheus Nisan 2010'da üretime girdi, film için gerekli olan teknoloji ve yaratıklar geliştirilmiştir sırasında kapsamlı tasarım aşamaları. Ana çekimler Mart 2011'de başladı, yaklaşık 120-130 milyon ABD dolarlık bir bütçe ile. Proje boyunca 3 boyutlu kameralar kullanarak, neredeyse tamamen pratik ayarlar ve konumu İngiltere, İzlanda, İspanya ve İskoçya'da vuruldu. Web üzerinde viral faaliyetleri içeren bir pazarlama kampanyası ile tanıtıldı. Kurgusal evrenin öğeleri genişletilmiş karakter filmin başrol oyuncularından, dolu üç video yayınladı ve genel olarak olumlu bir resepsiyon ve ödül ile karşılandı.

Prometheus 1 Haziran 2012 tarihinde, Amerika Birleşik Devletleri ve 8 Haziran 2012, Kuzey Amerika'da yayınlandı. Dünya çapında hasılat 403 milyon doların üzerinde. Yorumları android David hem filmin görsel estetik tasarım ve oyunculuk, en önemlisi Fassbender var performansını övdü. Ancak, arsa çözülememiş ya da öngörülebilir olduğunu çizim elemanları eleştiren eleştirmenler, karışık tepkiler geldi. Bir netice, Alien: Antlaşma, 19 Mayıs 2017 tarihinde açıklanacak.
Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir
Captcha