BENZER FİLMLER

Karayip Korsanları 5: salazar'ın intikamı (2017)

-

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Karayip Korsanları 5: salazar'ın intikamı (2017)
 Editörün Önerisi
PUAN : 7.1
Karayip Korsanları 5: salazar'ın intikamı (2017) 7.1 / 10 8 kullanıcı oyu.
  • Süre: 129 Dk.
  • Vizyon: 2017
  • Ülke: ABD
  • İzlenme: 15788
  • Favori: 0
  • İMDB: 8.5
  • Kalite: 360P
  • Dublaj
Karayip Korsanları: Ölü Adam film serisi Karayip Korsanları yaklaşan Amerikan fantezi swashbuckler filmi, beşinci bir taksit (ayrıca Karayip Korsanları: Salazar İntikam olarak da bilinir) hikaye anlatmaz. Film Joachim Rønning ve Espen Sandberg tarafından Jeff Nathanson tarafından bir senaryo, Jerry Bruckheimer yine yapımcı olarak görev yönetmen. Johnny Depp, Geoffrey Rush, Kevin McNally Jack Sparrow Hector Barbossa ve Joshamee Gibbs, sırasıyla rollerini üstleniyorlar. Film ayrıca Armando Salazar Carina Smyth, Henry gibi Brenton Thwaites, ve Kaya Scodelario gibi Javier Bardem yıldız. Filmde ayrıca Will Turner olarak Orlando Bloom dönüşü özellikleri Stranger Tides On dördüncü taksit, yokluğunu aşağıdaki.

Yapımcılar filmin senaryo ve tonu için esin kaynağı olarak "Siyah İnci" ilk taksit, Lanet, gösterdi. Yabancı Gelgitler Üzerinde erken 2011 yılında yayımlanan önce ön film için üretimi kısa bir süre başladı, Terry yatak odası filmi için bir senaryo yazmak. Erken 2013 yılında, Jeff Nathanson yeni bir senaryo yazmak, Depp Nathanson yazma sürecine dahil olmak işe alındı. Başlangıçta 2015 yılında serbest bırakılması için planlanan film, 2016 ve 2017 için gecikmiş, senaryo ve bütçe sorunları nedeniyle oldu. Avustralya hükümeti Disney sunulan 20 milyon vergi teşvikleri dolar ve 2015 Temmuz ayında sona erdikten sonra asıl fotoğraf Avustralya'da 2015 Şubat ayında başladı. Geleneksel, D, 26.07.13 3D ve IMAX 3D 26 Mayıs 2017 tarihinde biçimleri 3 Disney Dijital olarak piyasaya sürülecek ayarlanır.

Öncül
Jack Sparrow eski bir rakibi, hayalet korsan tayfası ile birlikte Şeytan Üçgeni dan kaçan Armando Salazar tarafından takip ediliyor ve denizde her korsan öldürmek için belirlenir kaptan. Salazar yenmek için Jack Poseidon, denizler üzerinde tam kontrol sahibi kendi veren güçlü bir eserdir Trident istiyor.

Döküm
Denizler üzerinde kontrol ölür Poseidon Trident, için ava Siyah İnci Kaptan Jack Sparrow olarak Johnny Depp: eksantrik korsan kaptan.
Şeytan Üçgeni içinde sıkışmış olan Armando Salazar gibi Javier Bardem: güçlü ve acımasız korsan hayalet avcısı. Kaçtıktan sonra, eski düşmanı, Jack Sparrow deniz ve tam intikam her korsan öldürmek Poseidon Trident istiyor.
Babası ile yeniden çalışan Henry gibi Brenton Thwaites: genç Bir adam. Bunu yaptığı için onu engelleyen bir laneti kırmak için mücadele ediyor. Lewis McGowan genç bir Henry canlandırıyor.
Carina Smyth olarak Kaya Scodelario: astronom. Scodelario kadınlar böyle olmaz diyerek bir akademisyen, üniversitede çalışma hakkı için mücadele ediyor, karakterin motivasyonu ve rolünü açıkladı. Bu yüzden kendi yolculuğuna o – Poseidon trident arıyor ve ipuçları ile bir günlük var.” Carina ve Elizabeth Swann arasındaki farkı ele o karakterin sadece bir karbon kopya olmadığını düşünüyor.
Kaptan Hector Barbossa olarak Geoffrey Rush: bir Kraliçe Anne'in İntikamı, Siyah İnci'nin eski kaptan korsan kaptan bacaklı ve Jack'in eski rakip ally döndü.
Orlando Bloom Kaptan William “Uçan Hollandalı Kaptanı içine sonunda Dünyanın sonundaki dönüştürülmüş olan Turner, Jr.:-açık-Demirci korsan”. Elbette Davy Jones şimdi ben yakışıklı bir kahraman: “her zamanki gibi rol türleri onun dışında bir karakteri canlandıracak isterdim franchise Olası dönüşü hakkında konuşan Çiçek belirtti, bu yüzden okyanusun dibine düştüm. Bana böyle bir şey bakmayacağım çünkü okyanusun dibinde yuvarlak guruldama ben bir şey yapmak için eğlenceli olabilir. [Yüz hareketleri] tüm budaklı.”
Joshamee Gibbs gibi Kevin McNally: Jack sadık dostu ve İlk Dostum.
Scrum gibi Stephen Graham
Shansa olarak Golshifteh Ferehani
Scarfield olarak David Wenham
Marty Martin Klebba
Mullroy olarak Angus Barnett
Murtogg olarak Giles Yeni
Flok gibi Adam Brown
Danny Kirrane
Delroy Atkinson
Goran D. Kleut
Paul McCartney
Filme
Çekim yeri Porto Riko ve New Orleans ve Bruckheimer, daha önce Louisiana'da bir dizi olabilir bahsetmişti alacağını 15 Ocak 2014, yönetmenler Joachim Rønning ve Espen Sandberg doğruladı. Beşinci taksit hükümeti yeniden tasarlamak için 20 milyon aslında 20.000 Fersah yeniden yapmak için Deniz Altında amaçlanan, böylece Meksika ve Güney Afrika altyazıları gibi kenar vergi teşvikleri $kabul etmesi sonrasında sadece Avustralya'da çekim için ayarlanmış ancak, Avustralya Sanatlar Bakanı George Brandis için bir sözcüsü doğruladı. Avustralya film endüstrisi kaynaklarına göre, mekan üretim öncesi 2014 Eylül ayı sonlarında başladı ve maliyeti yukarıdaki 350 milyon dolar. Bu resmen Disney ve 2 Ekim 2014 tarihinde Queensland Sanat Bakanı tarafından onaylandı, filme sadece Queensland, Avustralya yer, şimdiye kadar ülkedeki vurmak en büyük üretim çok faydalı olduğunu belirten. Village Roadshow Stüdyoları'nda ve Port Douglas resmen çekim yerleri olarak teyit edildi. 1 Ocak 2015, 1897 İskoç bir bawley Gökkuşağı Çingene, 15 yaşında bir kopya, Gold Coast Ölen Martı, tek direkli hayalet bir gemi olabilmek için yeni bir cıvadra ve yeniden güverte ve kabin içeren kapsamlı onarımları, başlangıç için yola çıktı. Kaptan ve sahibi Kit Woodward onun filmde donatılı olacaktır. Karayip korsanları salazarın intikamı son seri filmi sinema çekimi ve full hd kalite tek part türkçe dublaj sinema izle.
Yıl:2017
Dil:Türkçe Dublaj
Kalite:360p Sinema Çekimi
Orjinal:Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales / Karayip korsanları 5 salazarın intikamı
  1. 2011
    Korsan Jack Sparrow eğer aşksa ya da Gençlik efsanevi Çeşmesi bulmak için onu kullanan acımasız bir dolandırıcı olup olmadığından emin değil. Efsanevi korsan Karasakal "Krali&cced...
    • Film Serileri, Gerilim Filmleri, Macera Filmleri
    • 3320
    • 136 Dk.
    • 7
    • 0
    Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde (2011)
    2007
    Korsan Jack Sparrow, Davy Jones'un soyunma korkunç Kracken ile üzücü bir olaydan sonra yakalanan ve şimdi Will Turner ve Elizabeth Swann ise ölümden daha köt&u...
    • Film Serileri, Gerilim Filmleri, Macera Filmleri
    • 3026
    • 169 Dk.
    • 0
    • 0
    Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu (2007)
    2006
    Jack Sparrow ölüm ve sonsuz lanet hile için efsanevi "Ölü Adamın Sandığı" ele geçirmek gerekir. Doğaüstü entrika başka bir kördüğüm yakalanmı...
    • Film Serileri, Gerilim Filmleri, Macera Filmleri
    • 3096
    • 151 Dk.
    • 1
    • 0
    Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı (2006)
    2003
    Bu deniz masalı Kaptan Jack Sparrow, anlayışlı bir korsan ve Will Turner, becerikli bir Demirci arayışı izler, Elizabeth Swann için onlar arama gibi. Will'in hayatı Elizabeth, valinin kızı ...
    • Film Serileri
    • 3371
    • 143 Dk.
    • 3
    • 0
    Karayip Korsanları 1 : Siyah incinin Laneti (2003)
Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir
Captcha