BENZER FİLMLER

Kaçış Planı (2013)

-

Escape Plan

Kaçış Planı (2013)
PUAN : 7.9
Kaçış Planı (2013) 7.9 / 10 2 kullanıcı oyu.
  • Süre: 115 Dk.
  • Vizyon: 2013
  • Ülke: Abd
  • İzlenme: 2531
  • Favori: 0
  • İMDB: 7.8
  • Kalite: 720P
  • Dublaj
Filmin İsmi:Kaçış Planı/Escape Plan
Ray Breslin co-maksimum güvenlikli cezaevlerinde güvenilirliğini test uzmanlaşmış bir güvenlik şirketi tabanlı Breslin-Clark, Los Angeles–sahibi eski bir savcı. Tasarımları incelemek için hapishaneler ve gardiyanların alışkanlıkları içine zayıflıklarını bulmak için çalışır. böylece bir aksama ya da bir kurban olmadan kaçmasına olanak hayatını harcıyor. Onun hedefi suçluları hapishaneye her hapishane zayıflığı ortadan kaldırarak içeride kal gönderilen sağlamaktır; Breslin karısı ve çocuğu başarılı bir şekilde dava vardı kaçak bir mahkum tarafından öldürüldü.

Breslin ve onun iş ortağı Lester Clark CIA ajanı Jessica Mayer tarafından gizli bir üst test etmek için, off-grid hapishane konut kayboldu kişiler milyonlarca dolarlık bir anlaşma teklif etti ve kaçış geçirmez olup olmadığını görmek. Ancak, bu sefer, o ve arkadaşları bu kaçan zaman dışarıdan yardım riskini en aza indirir gibi hapishanenin nerede olduğunu bilmek izin verilmez. Breslin tüm kendi koyduğu kurallara aykırı ve anlaşmayı kabul eder, New Orleans, Louisiana yakalanan, "Anthony Portos adlı bir İspanyol terörist kisvesi altında kendini izin verme." Esir kolunu ve uyuşturucu ondan alındı, nerede olduklarını bilmek meslektaşları durur cezaevi yolunda bir izleme Mikroçip kaldırmak, ancak planı ters gider.

Breslin hapishanenin yerini belirtmek için dışarıdan hiçbir windows ile cam hücre kompleksi içinde uyanır. Müdür buluşması gerekiyor, o yok fark ettiğinde oynadı olduğunu keşfeder. Bir modern Robin Hood olarak tasvir eden Victor Mannheim adında bir adam için çalışan mahkum arkadaş Emil Rottmayer tanışır. Breslin güçlü halojen ışıklar şaşırtmak için yüksek kullanan tecrit hücresi, çalışma ve mahkumlar kurutmak için ikili sahne bir kavga. Hücre katlı çelikten imal edilmiştir, ama perçin alüminyum olduğunu görünce Breslin onlar iki Müslüman mahkumu, Javed bir kez hapsi içine atılır önce Rottmayer Müdür Hobbes ofisi yerden metal bir plaka elde etti. Metal plaka kullanarak, Breslin perçinler etrafında çelik ısıtma, perçinler çelik genişletirken, ve babalık zemin paneli açın aşağıda bir geçit ortaya çıkarmak için kesme ışıklarının yansıması duruluyor. Hapishanenin okyanusun ortasında bir kargo gemisi içinde, basit bir kaçış imkansız olduğunu keşfeder. Breslin ve Rottmayer gardiyanların günlük rutinleri öğrenerek karmaşık çalışmaya devam edin. Ancak, Hobbes kimliğinden haberdar olduğunu Breslin ortaya çıkarır, ve baş güvenlik görevlisi onu izlerken Drake ile Breslin hapishanede hayatının geri kalanını geçirdiği sağlamak istiyor. Breslin serbest bırakılması karşılığında Rottmayer Mannheim Hobbes hakkında bilgi sunar; Hobbes kabul eder.

Breslin Mannheim Hobbes hakkında yanlış bilgi verdi. Bu arada, Breslin meslektaşları iş için Breslin maaş dondurulduğunda Ross ve Sus Clark şüphelenmiş Abigail. Hapishane, Mezar kod adı"," özel sektöre ait bir güvenlik sağlayıcısı bağlı kar amacı gütmeyen bir kuruluş tarafından ait hacked belgelerden keşfedin. Bu arada, Clark Breslin tutuklu tutma konusunda Hobbes ile temas halindedir. Rottmayer onlara karşı ikili olduğunu Hobbes ikna Javed ve ödeme olarak sadece güvertede gece duasını yapmak için izin olmak istiyor. Zaman güvertede, Javed geminin enlem almak için geçici bir sekstant kullanır. Fas yakınlarındaki Atlantik Okyanusu'nda olduklarını enlem ve hava kullanarak, Breslin ve Rottmayer anlamak. Breslin Dr. Kyrie olan revir ziyaretleri ve Mannheim için bir e-posta göndererek onu ve Rottmayer kaçış yardımcı olmak için onu ikna eder. Breslin sonra hücresinden yanlış bir dokunun kod bir mesaj iletir, Hobbes bir isyan hücre C bloktan oluşacak izlenimi veren Güvenlik çoğunluğu hücre bloğu C konuşlu, Javed hücre bloğu bir isyan etkileyerek, ona verme, kilitleme başlatılır iken güverteye doğru koşmaya Breslin ve Rottmayer zaman. Breslin öldürür Drake, ama Javed ölü Hobbes ve adamları tarafından onların kaçış sırasında vuruldu. Breslin makine Dairesi elektrik sistemlerini kapatın, yedek jeneratörleri Mannheim yürütmektedir tarafından geminin mürettebatı ile bir çatışmada gönderilen bir helikopter çevrimiçi gelmeden güverte kapağı açmak için Rottmayer zaman vererek gider. Breslin geminin altına Hobbes ana elektrik sistemi, sistemi yeniden başlattığında otomatik su sistemi tarafından temizlendi süre Rottmayer helikopter panoları. Helikopter Breslin alır, ama Hobbes onlara ateş etmeye başladı, Breslin çekim ve petrol varil bir grup havaya uçurarak Müdür öldürür.

Bir plajda aslında Mannheim o Rottmayer ortaya koymaktadır Fas, arsa, Mayer onun kızı, "Portos" Breslin bir müttefik olduğunu Mannheim uyarmak için kullanılan bir kod olduğunu ve Hobbes aslında Breslin kapak hikayesi sahte olduğunu farkında değildi. Daha sonra, Fas sahilde, Clark öğrenilen Ross bildirir Breslin güvenlik şirketi CEO'SU Breslin hapis gemi kaçış olmadığını ispatlamak zorundadır geçirmez olmak için 5 milyon dolar yıllık maaş teklif edildi. Clark kaçmıştı, ama Sus Miami'de onu takip etti, ve bir kap içinde bilinmeyen bir yere doğru gidiyor MSC kargo gemisinde. Kaçış planı türkçe dublaj ve full hd kalite 720p ücretsiz tek part izle.
Süre:115
Kalite:720p Full HD izle
Ülke:ABD
Dil:Türkçe Dublaj
Eskiden Çıkış Planı ve Mezarı olarak bilinen (Escape Plan Jim Caviezel oyuncular Sylvester Stallone ve Arnold Schwarzenegger oynadığı film ve işbirliği "50 Cent" Jackson, Vinnie Jones, Vincent d'onofrio ve Amy Ryan Curtis gerilim 2013 Amerikalı bir eylemdir. Kaçış Planı İsveçli yönetmen Jean-Pierre Jeunet yönettiği ve Miles (anagram altında kalem adı 'Arnell Jesko') Chapman ve Jason Keller tarafından yazılmıştır. eş-açar[10] Stallone karakteri Ray Breslin izler gibi aksiyon filmi simgeleri Stallone ve Schwarzenegger çifti ilk film, dünyanın en gizli ve güvenli hapiste hapiste olan inşaat Mühendisi, kaçışı (Schwarzenegger) mahkum arkadaş Emil Rottmayer tarafından destekli.

Filipinler'de 9 Ekim, 2013 tarihinde prömiyeri ve film 18 Ekim 2013 tarihinde yayımlanan, ABD Sinemalarda. Film dünya çapında 50 milyon dolarlık bir bütçe karşı kazanılan 76,3 milyon dolar.
 
Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir
Captcha