BENZER FİLMLER

Dikdatör (2012)

-

The Dictator

Dikdatör (2012)
PUAN : 7.7
Dikdatör (2012) 7.7 / 10 3 kullanıcı oyu.
  • Süre: 83 Dk.
  • Vizyon: 2012
  • Ülke: ABD
  • İzlenme: 3012
  • Favori: 0
  • İMDB: 7.0
  • Kalite: 720P
  • Dublaj
Filmin Adı: Dökdatör / The Dictator
Kalite:380p Full İzle
Ülke:ABD
Dil:Türkçe Dublaj
Kategor:Komedi
Filmin Konusu:Yıllardır, Wadiya Cumhuriyeti (Sacha Baron Cohen)) Amiral General Haffaz Aladeen kadın korumaları ile kendini çevreleyen, önce çift bir yıl ... ... öldürdükten sonra "El-Kaide (özellikle Usame Bin Ladin'e barınak vermek" sponsorlar ve İsrail saldırmak için nükleer silah geliştirmeye çalışan, çocuksu, zalim, cinsiyetçi, anti-Batı ve Yahudi karşıtı bir despot tarafından idare edilmiştir. Ayrıca babasına ölüm döşeğinde yaptı wadiya'nın petrol sahaları, söz satmayı reddetti. Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi askeri müdahale için giderir sonra, Aladin Konseye hitap etmek için New York'taki BM Genel merkezine gitti.

Kısa bir süre geldikten sonra, Aladin Aladin Clayton babasının halefi olarak oğlu lehine geçti kime (Ben Kingsley) hain Tamir amca, işe (John C. Reilly), bir katil tarafından kaçırılır. Tamir sonra Aladeen (Baron Cohen) Efawadh adlı gerizekalı siyasi bir yem ile değiştirir, Çin ve diğer yabancı çıkarları için ülkenin petrol sahası açılırken sözde Wadiya demokratikleşen bir belge imzalama içine işlemek için o kuranı. Aladin kaçar Clayton sonra yanlışlıkla hatalı bir işkence girişiminde kendini öldürür; cesedini Tamir bulununcaya Aladin öldürüldü düşünüyor. Ancak, Aladin Clayton ölümünden uzun sakalı önce onun marka traş olarak neredeyse tanınmaz halde.

New York onun sosyal olarak ilerici, alternatif yaşam tarzı co-op bir iş teklif eden, Aladin karşılaşmalar Zoey (Anna Faris), insan hakları savunucusu dolaşırken. Aladin Aladin daha önce başlık şekli hakkında bir tartışma sonrası idam olduğunu düşündü kime wadiya'nın nükleer silah programı (Jason Mantzoukas) teklif ve karşılaşmalar "Nükleer" Nadal, eski Başkanı, reddediyor. Aladeen, ülkesine gelen göçmenleri tarafından doldurulan New York'un "Küçük Wadiya", onu takip edip Ölüme Restoran, çalışma ve Aladin şahsen idam emrini verdiği çok sayıda kişi tarafından ziyaret Aladin onu karşılar. Nadal kaydeder neredeyse kızgın mülteciler tarafından tanınan ve isyancıların gizli polis sızmış olduğunu ortaya koymaktadır olmaktan Aladin ve sürgüne mahkum idam edilmek yerine gönderildi. Aladeen Nadal Tamir arsa bozmalı ve 'gerçek' bir diktatör olarak yerini yeniden kazanmak, Aladeen Wadiya-KİS programı tekrar kafa yapar ona şartıyla yardım etmeyi kabul eder. İmzalanması yapılacağı otelde yemek olduğu Aladin kabul eder ve Zoey iş teklifini kabul eder. Aladin yakın cinsel isteklerine reddediyor ve mastürbasyon için nasıl ona öğretir, ve sonunda ona aşık kızgın onu gördükten sonra düşüyor sonra Zoey büyür. Zoey mücadele iş etrafında dönen, Aladin herkes sıkı zamanlamaları heybetli, Zoey etrafında bir kişilik kültü oluşturan ve mağaza iyi bir inceleme vermesi için bir Müfettiş sindirmeye başlar.

Ona karşı dürüst olmak ve gerçek benliğini ortaya çıkarmak karar verdikten sonra ancak, Zoey ile Aladin ilişkisi gergin olur; kendi halkına bu kadar acımasız olan bir erkeğe aşık olamaz. Bir cesetten alınan yeni bir sakal satın aldıktan sonra, Aladin otele ziplines ve (dini Lider düşünmeyin sakın olma dublörü hastaydı) atlattı Efawadh söyler. İmza töreninde, BM heyetinin önünde Tamir belge gözyaşları ve diktatörlük erdemleri, BİZE güncel konuları istenmeyen paralellikler çizim öven ateşli bir konuşma yaptı. Ancak, oda Zoey görünce, onu, bilerek Zoey güçlü görüşlerin aşkını beyan ediyor, ülkesinin demokratikleşmesi için ve iş için wadiya'nın petrol sahaları açmak yeminler, ama genel halk yararına olacak bir şekilde. Güç, ona suikast Tamir girişimleri Aladin kalmak kızgın ama "kafadan vurulmak işini olduğu gibi kurşun ve hayatta önünde Efawadh atlar". Tamir, sonrasında tutuklandı. Dikdatör filmi türkçe dublaj HD Kalite full izle.

(Şimdi önceki Amiral General onun için başlıklar Başkanı Başbakan eklenen) Aladin lehine hileli olmasına rağmen bir yıl sonra, Wadiya ilk demokratik seçimler düzenledi. Daha sonra Zoey ile evlendi, ama bir bardak ezer ve Yahudi olmak için kendini ortaya çıktığında şok oldu; film boyunca "İsrail'i yok etme" sözü verdi gösterildi. Kredi boyunca sahneleri Aladin konvoy şovu, şimdi çevre dostu arabalardan oluşan, yeniden bir Nadal ziyaret, çiftin ilk çocuğuna hamile olduğunu daha sonra Zoey bir televizyon röportajında ortaya. Eğer Zoey "bir erkek ya da kürtaj ise Aladeen haberleri sorarak yanıt verir"
Diktatör ve oyuncular Sacha Baron Cohen tarafından seyrettikten sonra dördüncü uzun metrajlı filmi olarak yazılı 2012 İngiliz-Amerikan siyasi hiciv kara komedi filmi bir eş. Filmi daha önce Baron Cohen'in mockumentaries Borat ve Bruno yönetmen Larry Charles tarafından yönlendirilir. Baron Cohen, Amiral General Aladeen Wadiya artık ziyaret Amerika Birleşik Devletleri kurgusal Cumhuriyeti diktatörü rolünde Anna Faris, John C. Reilly ile Ben Kingsley, Jason Mantzoukas, ve geçmiyor görünüm yanında yıldızlar.

Baron Cohen karakteri diktatör Kim Jong-il, İdi Amin, Muammer Kaddafi, Mobutu Sese Seko ve Niyazov saparmurat türkmenbaşı'nın esinlendiğini üreticileri Jeff Schaffer ve David Mandel söyledi.[5] filmin açılış kredisi Kim Jong-ıl ithaf, "sevgi dolu bellek".
Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir
Captcha