BENZER FİLMLER

Demir Adam 3 (2013)

-

İron Man 3

Demir Adam 3 (2013)
PUAN : 6.3
Demir Adam 3 (2013) 6.3 / 10 3 kullanıcı oyu.
  • Süre: 130 Dk.
  • Vizyon: 2013
  • Ülke: ABD
  • İzlenme: 3582
  • Favori: 0
  • İMDB: 7.8
  • Kalite: 720P
  • Dublaj
Dil: Türkçe Dublaj
Yıl:2013
IMDB Puanı: 7.3
Tür: Aksiyon, Macera, Bilim-Kurgu
Yönetmen: Shane Black
Tarafından Marvel çizgi roman dayalı tarafından Marvel çizgi roman dayalı tarafından Marvel çizgi roman dayalı tarafından Marvel çizgi roman dayalı yazar: (senaryo) Drew Pearce (senaryo))))) Shane Black, Stan Lee (Don Heck (Larry Lieber (Jack Kirby (
Aktörler oyuncular: Robert Downey Jr, Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Guy Pearce
Açıklama:Ulaşmak sınır tanımıyor bir düşmana karşı Watch32 demir Adam 3 Full Film: Marvel “Iron Man 3” çukurlar küstah-ama-parlak sanayici Tony Stark/Iron Man. Stark düşman onun elinde yok kişisel dünyasını bulduğunda, üzücü bir arayış sorumluları bulmak için ödüller kazanın. Bu yolculuk, her fırsatta, onun cesaretini test edecek. Duvara sırtını ile, Stark kendi cihazlar tarafından hayatta kalmak için sol, marifet ve içgüdüleri ona en yakın olanlar korumak için güveniyor. Geri onun yolunu savaşır gibi, Stark adam takım elbise yapar gizlice onu perili olan sorunun cevabını bulur: adam takım elbise yapar?
Film derinden Avengers dahil olmak üzere önceki 3 () ile ilgilidir ve bütün filmde Tony Stark psikolojik durumu mantıklı ve olayları adil bir pay verdi! Gerçekten hiçbir şeyden şikayet edemem, arkasından ne bir uzantısı olarak arsa geliştirme özgünlük her şey en fazla. Mizah vardı orada, aşkı anlar vardı orada, eylemi vardı orada ve üst *spoiler* Bruce Banner oldu orada bayılıyorum bu ikisini birlikte, mutlu harika bir duygu aynı şekilde. Döndükten 4 Iron Man ve Avengers 2 için oynanacak görmek için gerçekten çok heyecanlı, yazı ile orada derinliği tam bir inancım var. 3 İzle Demir Adam (2013) ironman demir adamın son serisi olan 3 olarak full ve hd kalite 720p 1080p formatında sinemalarda ve bizde indir türkçe dublaj ücretsiz izlesene.
Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir
Captcha