BENZER FİLMLER

Uluslararası Bir Suikastçı gerçek Anıları Gerçek Bir Hikayesi (2017)

-

The True Memoirs of an International Assassin

Uluslararası Bir Suikastçı gerçek Anıları Gerçek Bir Hikayesi (2017)
PUAN : 5.5
Uluslararası Bir Suikastçı gerçek Anıları Gerçek Bir Hikayesi (2017) 5.5 / 10 2 kullanıcı oyu.
  • Süre: 101 Dk.
  • Vizyon: 2016
  • Ülke: ABD
  • İzlenme: 2950
  • Favori: 0
  • İMDB: 7.0
  • Kalite: 720P
  • Dublaj
Orjinal Adı:The True Memoirs of an International Assassin
Yıl:2017
Dil: Türkçe Dublaj
İmbd:7.0
Film Türü: Vizyon filmleri, Aksiyon macera, Polisiye, Azcıkta Komedi
Netflix bu ay yeni bir komedi, Uluslararası bir Suikastçı Gerçek Anıları sürümü ile orijinal film teklifleri genişletmeye devam ediyor. Netflix orijinal komedi son birkaç aksine, bu Adam Sandler yıldız değil. Bunun yerine, onun kitap kurgusal olmayan bir hesap olarak onun iradesine karşı yayımlandıktan sonra gerçek bir gizli ajan için yanlış hedefleyen casus romanı bir yazar olarak dostum Kevin James onun özellikleri. Vahşi bir hikaye, eminim, ama Uluslararası bir Suikastçı gerçek bir hikaye Gerçek Anıları mı?

Hayır. Konu başlığı rağmen, film hakkında hiçbir şey doğru değil, ve kurgusal olmayan bir film için sorunlular temelde filmin konusunu takip ediyorum. Filmde, James'in karakteri, Uluslararası bir Suikastçı Gerçek Anıları Başlığı değiştiren yayıncı onun için romanı, Uluslararası bir Suikastçı Anıları " adlı, üzerinde döner. Tek kelime kurgu Roman için değiştirilmesini kitabın sınıflandırma sonuçları ve Joe (Andy Garcia) suç dehası El Toro Hayalet "olarak bilinen efsanevi suikastçi olmasını inanırsa uluslararası bir komploya karışmış olma biter ve Latin Amerika ülkesinin başkanını öldürmek için onu işe. Sonra sert bir DEA ajanı, Zulay Henao tarafından canlandırılan kalmış, beladan Joe yardımcı olmak için. Nerden geldi tamamen uydurma, yani film daha var.

Filmi daha önce muhtemelen Şimdiye kadarki en iyi 2014 TV Filmi, Huysuz Kedi en Kötü Noel penning ile tanınan senarist Jeff Morris tarafından yazılmıştır. Gerçek Anıları için Morris' script Hollywood civarında bir süre yüzen olmuştu ve 2009'da sektörün en iyi yapım aşamasına geçmemiş senaryo (açgözlü listesi) Kara Listesinde yer aldı, Son gün Nikki Finke göre. 2015 bu Netflix komedi haklarını satın aldı kadar değildi.

Arsa gerçek değil olsa bile, ekranda görülen numaralar da var. Kendisi gibi bir niyetim yoktu ama işin içinde heights herhangi bir işi onlara iyi bir sayı yaptı bu film bugüne kadar en çok aksiyon-ağır James yaptığı ve oyuncu son röportajında Bugün söyledi. Eğer kendi stunts birçok yaptıysa sorulduğunda "benim de bir sürü, Evet," James söyledi. "Yükseklikleri ile iyi değilim. Bir helikopter kaldık.... Kilidi açtım, sadece hareket edemiyorum. Orada yüksek olunca hareket etmek çok zor. Çok fazla bu film için hazırladık. Bir ay önceden çalışmaya ve kavgalar koreografisini yaptık." Kimi filmi çok gerçek bir film çekmek (Henao oyuncuları onun yerine bir dublör yaparken kendini yaraladı sonra olan aktör Génesis Rodríguez.

Uluslararası bir Suikastçı gerçek Anıları kesinlikle gerçek bir hikaye değil, ama ekranda görülen eylem bir sürü aslında çok gerçek olduğunu — sadece sor
Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir
Captcha