BENZER FİLMLER

Sabotaj (2014)

-

Sabotage

Sabotaj (2014)
PUAN : 6.8
Sabotaj (2014) 6.8 / 10 2 kullanıcı oyu.
  • Süre: 109 Dk.
  • Vizyon: 2014
  • Ülke: ABD
  • İzlenme: 4324
  • Favori: 0
  • İMDB: 6.5
  • Kalite: 720P
  • Dublaj
Arnold bir kez daha bir misilleme olduğunu ve zor gerçekten çalışıyor. O ilham tamamen harika bir tür. Gerçekten devasa sorunları karşı Arnold artık kendi başına izole mücadele ediyor gibi. Kendini bir dürtü olduğunu tanımak gerek. Benim gibi sıradan insanlar sadece merak ve onun adanmışlık, bağlılık, gayretli çalışmaları ve onun kendini kontrol izleyebilirsiniz.
Film, Agatha Christie'nin “On Küçük Kızılderililer tarafından canlandırmış” kartel güvenli bir eve saldırı ve zula değer bir milyonlarca cebe rüzgar 10 DEA operatörleri eşlik eder. Arkadaşları teker teker ufuk başlayana kadar temiz bir kaçış yaptık sanıyorlar.
“Zarar” önceki akşam gördüm. Gerçekten film Aziz ben bunu söylemeye hazırım. Filmde özel zevklerim yerine, işin David Ayer grubu seviyorum göz önüne alındığında. İzle Sabotaj filmi Breacher (Arnie) grup kartel manor doğru açılıyor nasıl online. Binayı ele geçirmek, kötüleri yığınları almak ve para saklamak keşfedin. Grup, kendileri için 10 milyon alır ve görevi bitmeden koyuyorum. Bu noktada, filmin her parçası araştırmalar “live” kayıtları içine şerbetçiotu. Bu arada, ayrıca bir üstünlükçü çiftin kayıp kız üzerinde araştırma yapan polis bir çift ile tanışıyoruz. NARKOTİK görevlerini inceler gibi Breacher grup uzaklaştırma eğilimindedir. Dinamik sorumluluk atılmalarını ve kutlamak için dışarı çıkmak. Bir süre sonra bir grup tarafından öldürülmesiyle başlar. Şu anda, polisler kayıp olan genç kadının davasına ataması ve tüm ima kolaylaştırmak için başlasın muayene edildi. Tüm film etrafında dahası, grup oturumu sahneleri daha büyük bir miktarda gösterdi. Spoiler amacıyla, arsa anahtar odaklanır dole gibi hikayenin daha büyük bir miktar ortaya çıkarmak istemiyorum.
Şey anket yan göre. Bir kere, David Ayer alternatif bir ışık Arnie boya ayarlanmış olduğunu söyledi – bu yüzden tamamlamıştı. Yarım yol hakkında, tamamen Arnold Schwarzenegger bir film vardı Gözden kaçırmışım izle Sabotaj izle. Aslında film gerçekten Breacher gibi bir grubu hiç güvenilir tam ışıkta değil, hayali bir geçmişe sahip yaralı bir adam olarak gösterilir. Vesileyle, diğer karakterler ona çok konuşmana olarak Arnie, hatırlatılır. (Başkanlar ve böyle resimler) siyasi ışıkta Arnie'nin gerçek bir resmin çevrili fotoğraflar için tedavi ediyoruz. Arnie egzersiz merkezi bir sahne çalışma bile çıkarım.
Genel olarak konuşursak, Ancak bu film kesinlikle a veriyorum, hala senin kararına kalmış. Film yakında büyük ekranda çıkacak, ama artık beklemek görünüyorsa, o zaman sadece Sabotaj izle ve kesinlikle ev içinde keyfini bu sabotaj film tek part ücretsiz izle.
2014 yayınlanma tarihi: 28 Mart
Süre: 109 dakika
Tür: Aksiyon, Suç, Dram, Gerilim,
Ülke: ABD
Dil: Türkçe Dublaj
Kalite:720p Full HD
Yönetmen: David Ayer
Yazar: Skip Woods, David Ayer,
Aktörler: Arnold Schwarzenegger, Sam Worthington, Joe Manganiello, Josh Holloway, Terrence Howard, Max Martini, Kevin Vance,
Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir
Captcha