BENZER FİLMLER

Mad Max - Öfkeli Yollar (2015)

-

Mad Max fury road

Mad Max - Öfkeli Yollar (2015)
PUAN : 7.6
Mad Max - Öfkeli Yollar (2015) 7.6 / 10 5 kullanıcı oyu.
  • Süre: 120 Dk.
  • Vizyon: 2015
  • Ülke: Avustralya
  • İzlenme: 4655
  • Favori: 0
  • İMDB: 8.2
  • Kalite: 720P
  • Dublaj
Filmin Adı:Mad Max fury road / Mad max öfkeli yollar
Filmin Konusu:Nükleer bir felaketten sonra, dünya çorak ve medeniyet çöktü bir çöl haline gelmiştir. Max Rockatansky, survivor, Savaş Çocukları, zalim İmmortan Joe ordusu tarafından yakalanan ve Joe Kalesi alınır. Evrensel kan bağışında belirlenmiş, Max tutuklu ve Nux adlı hasta bir Savaş Çocuğu için "kan torbası" olarak kullanılır. Bu arada, Joe yardımcıları Kumandanım Furiosa, zırhlı yarı-kamyon, "Savaş Kulesi", benzin toplamak için gönderilir. Sürücüler, o zaman kapalı ıslahı için seçilen-kadın—5 karısının kayıp olduğunu rota, Joe fark eder. Joe Furiosa peşinde bütün ordusunu yol, yakındaki Benzin Kasaba ve Kurşun Çiftlik yardım arıyorlar.

Nux Max arabasını kan temin devam bağlayarak peşinde katıldı. Bir savaş Savaş Teçhizat ve Joe güçleri arasında gelişir. Furiosa bir kum fırtınası içine gider, onun takipçilerinden kaçmak, Teçhizat yok etmek için kendini feda etmeye kalkışan Nux hariç. Max kaçar ve tırmanır Nux, ama araba yok. Fırtınadan sonra, Max Rig, eşleri Joe'nun çocuk ağır hamile: Yetenekli, Cheedo, Tost, Dag ve Görkemli Angharad eşlik tamir Furiosa görür. Max Rig çalıyor, ama öldürmek anahtarı devre dışı bırakır. Max isteksizce Furiosa ve eşleri ona eşlik izin verirse; Nux, geride, Joe ordusu tarafından yakalandı.

Furiosa bir motosiklet çetesi ile Kanyon güvenli geçiş için bir anlaşma yapmak için kontrollü sürücüler; ancak, takip Joe'nun güçleri ile çete ona döner, bisikletçileri Kanyon duvarları Joe blok patlat onu ve grup kaçmak zorunda kaldı. Max ve Furiosa Joe arabası olarak takip bisikletçileri mücadele, Nux şimdi gemide, abluka surmounts ve sonunda Savaş Kulesi saldırılar, Nux Kurulu için izin. Ancak, Teçhizat kaçar gibi, Angharad Max korumak için bir girişim düşer ve Joe'nun araba tarafından ezildi, onu ve çocuğunu öldürüyor.

"Yeşil bir Yer", çocukluğuna dair hatırladığı cennet gibi bir yere kaçmanın olduklarını Furiosa Max açıklar. Yetenekli bulur başarısızlık onun üzerinden Teçhizat, perişan saklanıyor Nux ve onu teselli eder. O gece, Teçhizat çamura saplanır. Furiosa ve Max madenleri ile Joe güçleri yavaş, ama Joe ally, Kurşun Çiftçi, onları takip ediyor. Furiosa çekimleri sırasında Nux Max serbest Teçhizat yardımcı olur ve Kurşun Çiftçi kör ediyor. Max karanlığa Kurşun Çiftçi ve adamları yüzleşmek, silah ve mühimmat ile dönen yürür.

Gece bataklık ve çöl Savaş Teçhizat sürücü, çıplak bir kadın arasında ertesi gün geliyor. Max bir tuzak şüpheliler, ama Furiosa kadın yaklaşır ve Tarih ve klan ilişkisi ... Devletleri. Çıplak kadın Furiosa bir çocuk olarak kaçırılan kendilerinden biri olarak kabul eden klan, Vuvalini çağırır. Furiosa geçtiler bu bataklıktan gerçekten de Yeşil bir Yer, artık oturulamaz durumda olduğunu öğrenmek için harap oldu. Grup daha sonra büyük tuz daireler arasında yeni bir yuva bulma umuduyla motosiklet sürmeyi planlıyor. Max arkasında kalmayı seçer, ama kurtarmak için başarısız olmuş bir çocuğun hayalleri görüp sonra kendini Joe, bisikletçileri' Kanyon ve tuzak Joe ve ordusu için tutar bol su ve yeşillik olan savunmasız Kale, geri dönmek için onları ikna ediyor.

Grup kaleye geri kafalı, ama Joe güçleri tarafından yolda saldırıya ve Furiosa ciddi şekilde yaralandı. Max Joe dev oğlu, açık ağız Erectus kavga ederken Joe yavaş Savaş Kulesi önünde arabasını pozisyonlar. Furiosa onu öldürmek için yeterince dikkatini yöneten Joe yakalar Tost. Nux Teçhizat yıkım, açık ağız öldürme ve Kanyon engelleyerek kendini feda Max Furiosa, eşleri ve hayatta kalan Vuvalini Max Furiosa için kanını transfuses Joe nerde araba, kaçmak için hayatını tasarrufu sağlar.

Kale, yoksul vatandaşların sevinç ile Joe'nun ölümüne tepki. Furiosa, eşleri ve Vuvalini halk tarafından coşkuyla ve geri kalan Savaş Çocukları tarafından karşılandı. Max Furiosa ile kalabalığın içine karışmak ve yine bilinmeyen parçaları için ayrılmadan önce saygılı bir bakış paylaşıyor. Mad max son serisi türkçe dubaj HD720P full izle.
Yıl:2015
Dil:Türkçe Dublaj
Film Kalitesi:480p 720p Full HD izle
İMDB Puanı: 8.3/
Tür: Aksiyon, Macera,
Yönetmen: George Miller
Yazarı: George Miller, Brendan McCarthy, Nick Lathouris
Oyuncuları: Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult, Hugh Keays
Filmin Hakkında:Mad Max: Fury Road yönettiği ve George Miller tarafından üretilen, ve Miller, Brendan McCarthy ve Nico Lathouris tarafından yazılmış 2015 aksiyon filmi. Mad Max serisinin dördüncü taksit, Kennedy Miller Mitchell, Dune Entertainment ve Village Roadshow Pictures RatPac tarafından üretilen[8] Avustralya ve Amerikan girişim. Filmi benzin ve su kıt mal olduğu gelecekteki bir çöl araziden yer almaktadır. (Charlize Theron) Kumandanım Furiosa ile güçlerini kült uzun bir yol savaşa giden zırhlı tanker kamyon, lider (Hugh Keays-Byrne) İmmortan Joe ve ordusu kaçmak katılan (Tom Hardy) Max Rockatansky, izler. Film de Nicholas Hoult, Rosie Huntington-Deniz, Riley Keough, Zoë Kravitz, Abbey Lee, Courtney Eaton özellikleri.

Fury Road yıllardır geliştirme cehenneminde, üretim öncesi 1997 gibi erken başladı. Girişimleri 2001 ve 2003 yılında film çekimi için yapıldı, ancak 11 Eylül saldırıları ve Irak Savaşı için ertelendi. 2007 yılında, neşeli Ayaklar üzerinde duruluyor sonra, Miller yine filmin yapımcısı sürdürmeye karar verdi. Kısaca bilgisayar-animasyon filmi olarak üreten düşünmüş, ama canlı aksiyon lehine vazgeçti. Filme erken 2011 yılında başlayacağını 2009 yılında, Miller duyurdu. Hardy üretimi Kasım ayında başlaması planlanan ile Max 2010 Haziran ayında atama oldu. Asıl fotoğraf daha birkaç kez 2012 Temmuz başında önce ertelendi. Ek görüntüleri 2013 Kasım ayında vurulmasına rağmen film Aralık 2012 sarılmış.

Film 7 Mayıs 2015 TCK Çin Tiyatrosu'nda dünya prömiyeri. 2015 14 Mayıs'ta dünya çapında bir filminin, 68. Cannes Film Festivali'nde tarama, 2D rekabet 4DX 3D, 3D ve IMAX de dahil olmak üzere bir başladı. Dünya çapında hasılat 378 milyon dolar, Mad Max serisinin en yüksek hasılat yapan film yaptı. Film birçok eleştirmen tarafından 2015 yılı en iyi film, şimdiye kadar yapılmış en iyi aksiyon filmleri olarak seçildi; beğeni yönünü ensemble cast, senaryo, aksiyon sahneleri, Sanat Yönetmeni, müzik ve performansları gitti. Fury Road birden çok kritik ve guild ödülü kazandı ve en İyi film ve George Miller En İyi Yönetmen dahil 10 dalda Oscar adaylığı aldı. Altı: en İyi Kostüm Tasarımı, en İyi Prodüksiyon Tasarımı, en İyi Makyaj ve Saç, En İyi Film, En İyi Yönetmen, En İyi Görüntü Yönetmeni kazandı.
Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir
Captcha