BENZER FİLMLER

Karanlıklar Ülkesi 5 (2017)

-

Underworld: Blood Wars

Karanlıklar Ülkesi 5 (2017)
PUAN : 5.6
Karanlıklar Ülkesi 5 (2017) 5.6 / 10 8 kullanıcı oyu.
  • Süre: 91 Dk.
  • Vizyon: 2017
  • Ülke: ABD
  • İzlenme: 6059
  • Favori: 0
  • İMDB: 7.8
  • Kalite: 720P
  • Dublaj
Dünyada merakla beklenen karanlıklar ülkesi 5 yeni yıla bomba gibi sinema severlerin beğenisine sunuyor. Bu defa kan savaşları için kurt adamlar ve vampirler arasındaki savaş giderek büyümeye başlamaktadır. Türkçe dublaj ve full kalite hd olarak 720p izleyebilirsiniz.
«Başka bir dünya:Kan savaşları » (ing. Underworld: Blood Wars) — fantastik korku filmi yönetmen: Anna Foerster olan netice filmi «underworld: Awakening». Film premiere ABD oldu yapılması planlanan 21 ekim 2016, ancak daha sonra geçirilmekte, 6 ocak 2017'de[
Film hikayesini anlatır  Celine, bir savaş devam klan karşı Lycanlar ve hizip vampir. Her iki taraf da kullanmaya çalışıyorlar kan kızı Havva, bir ordu oluşturmak için melez. Gizleme kızı Selin, David ve babası Thomas sonuna kadar denemek sonsuz savaş arasındaki ликанами ve vampirler, mal olsa da Celine yaşam.
Tür aksiyon
gerilim kurgu
Yönetmen: anna Foerster
Yapımcı David Kern, Tom Rosenberg, Lenin Wiseman, Richard S. Wright
Süresi: 92 dk. 
Bütçe $ 35 milyon
Ücretler $ 78 513 571
Ülke ABD Dil 
ingilizce Yıl 
2016 Önceki film 
Başka bir dünya: Uyanış
Filmin başında bir seyirci görür görüntüleri, birinci, ikinci ve dördüncü parça «Başka bir dünya».

Celine restoranında çalışan. Kaldı sadece bir yardımcısı David. Ancak, avcılık ve onunla devam ediyor. Onu avlamak gibi vampirler (......çekmek için görev öldürme vali Viktor ilk bölümü) ve  (......ortaya çıkarmak var, nerede kızı).

Sokaklarda Prag Girişken Ölüm için çalışır motosikletle kaçmak için kurt adam, ancak hepsi başarısız oldu. Terk edilmiş bir şehir bir binada yakalamak için çalışıyoruz esir Celine, ama zamanında David kurtarmaya gelir, ancak, bir kurt adam zaman ateş ona bir göbek. Yaralı David ve pejmürde Celine birkaç düzeltmek.

David geri rapor eder Celine, kurt adam, yeni bir lider — biri Marius, bir çok daha güçlü, tüm önceki ve ihtiyacı kızım Selin. Celine içinde bir yara, ama daha canlı ликана diyor diye o rivayet, onu bulmak asla Havva, Celine kendisi değil, nerede olduğunu bilmiyor. çalışır şirin, ama Celine ona her iki ayak, ve saklanıyor. Celine ve David bulabilirsiniz bölümde. O anketler David ve alır kurşunu onun karın, şaşkınlıkla tespit, ne oldu deniz feneri. Gulyabani saklıyor evde dantel anımsatan hakkında ayrılığını Havva ile doldurmak David ile birlikte hisse senetleri. Aynı anda terk edilmiş bir endüstriyel işletmede, nerede sığınak lycanlar, onların lideri Marius tartışır ve onların destekçileri ile planı eylem, sonra cezalandırır kurt, kimin böyle canlı Celine.

Bu arada Thomas geldi emlak vampirler, nerede karşılaşır koruma ile genç bir vampir adı Varga. Babası David ile tanışır lideri Doğu klanının vampir ve onu ikna etmeye çalışır af Celine. O ısrar ediyor, öldürme Victor oldu zorunlu bir önlem, ayrıca Celine deneyimli bir savaşçı. O yapmak onun için bir akıl hocası yeni savaşçıları. Sonra önünde Thomas oluyor adanmış bu konuda bir toplantı başkanlığında. Sonra uzun tartışmalar klan kabul eder: onun yöneticileri bir e-posta gönderme Thomas hitaben David edildiği bildirildi Celine şey için bir tehdit değil, kendisi gulyabani buna ilaveten, antrenör olarak. Celine ve David arabayla eşliğinde silahlı savaşçı vampir işte coven, nerede onları karşılar almaya kalkışmıştı eşliğinde Thomas. Klan lideri vampir uygun bir vazife onur varış. Thomas yol ile bir konuşma David oteller kısma, savaşı kurtadamlar ve vampirler ve almaya kalkışmıştı geçirdiği zaman ile birlikte samimi bir ortamda.

Celine teklifi kabul eder. O trenler acemi bir savaşçı, ama bir gün antrenmana geliyor Varga, ve diyor ki, egzersiz ve fiziksel egzersiz ile karşılaştırıldığında hiçbir şey gerçek bir savaş. O birçok Celine çıkıp onunla arenaya. O oynayacak, kendisi için o yapacak, onun fikir tartışması ortağı ve taklidini yapmak için saldıran. Celine kabul eder. Sırasında kısa bir müddet Varga yaralandı Celine zehirli bir bıçak, ve o kaybetmeye başlar bilinç. Önce düşmek bir şans, Girişken Ölüm görür gibi almaya kalkışmıştı geliyor ona diyor affetmez ona azap vali Viktor.

Emriyle, onun yardımcısı Varga öğrenciler tabanca Celine için bir ipucu olduğuna inanılmaktadır yaptım tam Celine. Çekimden sonra, Celine çalışıyoruz söndür kan olmak için Семире daha da güçlü, ama David ve Thomas, bir tahmin zaman ne sinsi bir planı bulmak Celine. Baba ve oğlu kurtarmak için çalışıyoruz İşadamı Ölüm, ama onların bir şekilde ayağa topluluğun lideri ve Varga. Mücadele giriyor Thomas ve yukarı, ancak almaya kalkışmıştı alçakça öldüren Thomas. David kurtarmaya çalışıyor Celine ve atlar penceresi sırasında şafak, ama meğer David hiç etkilemedi güneş ışığı. Onlar oturup araba ve kaçan topluluğun önünde.

David kurtarır Celine vererek, ona kanını, yol ve konuşma ile bir vampir. Kaçaklar karar sığınmak Kuzey Clan vampirler yer alan İskandinavya. Bu arada almaya kalkışmıştı gönderir kadro vampirler Kuzey — biliyor atlattı sadece iki klan: Doğu, her bölümde hangi o, almaya kalkışmıştı, bulunan, ve Kuzey. Takım başkanları gulyabani Alex çıkıyor ve metresi Marius. Son bulur atılan Celine ve David makine ve rotayı hesaplar onları takip, ve sonra ölüm görülür lideri ile lycanlar. Bir anda önünde Варги almaya kalkışmıştı ekler bir damla kan Celine cam bir kase su ile, hangi daha sonra içer.

Celine ve David gelmesi uzak Kuzey ve rezervasyonlar için bir ofis, dağlık yerde yaşayan yerel vampirler. Onlar nüfuz kalesi Kuzey klan var çok iyi bir savaşçıydı Lena. Son yol kaçakların babasına — topluluğun lideri. Diyor David varisi öldürülen ilk bölümünde büyükleri klan vampir Amelia, onu kendi oğlum. Oğlu Thomas aktaran gümüş bir kılıç, ama David inanmak istemiyor. Vidar eller Celine ampul ile kan Amelia ve parmak da içeren bir damla kan. Girişken Ölüm bulur Lena yanında, mumyalar, vampirler ve yol onunla bir konuşma. Anısına kan zaman katılım yakalamak için İlk Kurt adam William corvinus'un kanından gelen birini büyükleri — müttefiki Viktor ve İlk Vampir Marcus corvinus'un kanından gelen birini gösterir David üyeleri, Kuzey Klan yalan söylemez. Bu zaman coven saldırı liderliğindeki hakkında daha David uyarıyor vampir hızı ve nem Oranı:. Oğlu Thomas ve Amelia geliyor yardım Lena ve onunla birlikte ezen kurt. Celine giriyor savaşa  ve her ikisi de kendilerini açık bir kale. Lider lycanlar gerektirir Celine dedi, nerede Havva, umut verici bir kızı zarar görmez ve ona ihtiyacım var sadece onun kanı, ama Celine pes etmez.

Marius alır bir görünüm kurt ve Selin görür değil gibi bir kurt adam. Dışarıdan Marius benzer melez, sadece önemli ölçüde daha büyük ve daha güçlü normal. Gulyabani deler Marius kılıç ve atar onu hemen karlı bir kaya. Ancak, kurt adam pes etmez ve saldırır . O dövüyor Celine, ve atar buz. O zaman ayak uydurmuştur Alex ve yaralandı Selin kılıç. Marius alır bir insan yüzü ve doğru Celine silah talep vermek için ona Havva.  Celine diyor, o bilmiyor. Alex çalışır kan Selin kılıç. Anısına kan Celine açar Aleks gerçeği onaylar, Celine bilir nerede gizli kızı. Öfkeli Marius Celine, ve o gider buz altında. Önünde David ve Lena geri kale, Alex önce getirilen Семирой raporu ile hakkında görevini. Yaşlı öldürür ile tanışır Kurulu.

David veda vampirler Kuzey klan ve döner Doğu coven. Temsil Kurulu üyelerine, o Yaşlı olmak (bunu gösterir kan Amelia). Almaya kalkışmıştı istediği bir verim gücünü oğlu Thomas gerektirir onu tutuklamak, ama Varga gözaltına alır kendini. Aynı anda vampir konak saldıran liderliğindeki. Vampirler liderliğindeki yönetim Kurulu üyeleri, David ve Варги vermek güçlü bir mücadele, o zaman , el bombası yapıyoruz, deliğin duvarlarında ve patlayabilir pencere. Güneş ışığı yakmaya başlar vampir. David direnci ve karşı karşıya, yüz yüze.

Bu anda savaş alanına döner Celine, ama zaten yarım beyaz saçlı. Vampirler Kuzey Topluluğun geri yaşam, ve böylece allah onun sihirli. O yardımcı olur, vampirler, yok parçası lycanlar da onunla gelir ve vampirler Kuzey Klan başkanlığında Lena ile. Yol boyunca bir zindana almaya kalkışmıştı öldürür güvenliği ve serbest bırakılır. O giriyor karşılaşması ile David ve Selin neden olan düello, Marius. Almaya kalkışmıştı var odamda çalışırken zarar David teber ve aynı anda Celine  Marius odasında egzersiz.

Kavga sırasında kan Marius vurur dudaklar Celine. Bellek kanında gösterir, kim o var. Marius buldum Michael kriyojenik laboratuvar alt Alexander corvinus'un kanından gelen birini buldu bilinmeyen nedenlerle. Lider kurt aldı melez esir ve kanı. Celine anlar, sevgilisi öldü. O örnekleri kanını hatırlatarak, tüm o anları, o düzenledi ile birlikte, Michael, David ve Havva. Anılar vermek ve öfkeli, ve o çekerek omurga  bir zaman zaten kan içmeye melez ve almak için bir görünüm kurt.

David çıkıyor yaralanan kılıç, ama bu yüzden güneş ışığı odaya düşüyor . Sonunda lideri Doğu klanının vampir ölür bu nedenle, nasıl öldü, Thomas. Oğlu Amelia  ceset Marius gösterir başını duyurmak, onların lideri öldü zorlayan kurt çekilmek. Celine verir içecek kanını vampirlere gereken bir geliştirmek için kendi yeteneği, ve serseri olur, onların lideri.
Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir
Captcha