BENZER FİLMLER

Deadpool 2016

-

Deadpool

Deadpool 2016
PUAN : 6.9
Deadpool 2016 6.9 / 10 6 kullanıcı oyu.
  • Süre: 108 Dk.
  • Vizyon: 2016
  • Ülke: ABD
  • İzlenme: 7313
  • Favori: 1
  • İMDB: 8.5
  • Kalite: 720P
  • Dublaj
Dilmin Adı: Deadpool
Kalite:720p 1080p Full HD
Dil: Türkçe Dublaj
Ülke: ABD
Kategori: Macera
Oyuncular:Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Ed Skrein, T. J. Miller, Leslie Uggams, Brianna Hildebrand, Stefan Kapičić
Filmin Konusu:Deadpool farklı bir süper kahraman küfürbaz hem sert hem acımasız hem romantik. Esi bir amerikan piyadesi adam para karşılığı kötü adamları pataklar. Birgün birine aşık olur ve herşey güzel giderken kanser olduğunu öğrenir ve bunun için her teklifi kabül eden adam deney sonucu inanılmaz çirkin bir adam olunca bunu bu hale getiren çatlak mutant doktoru aramaya karar verir. Rhett Reese ve Paul Wernick, aynı adı Marvel Çizgi roman karakteri dayalı tarafından yazılmış Tim Miller tarafından 2016 Amerikan süper kahraman filmi bir yönetmen. X-Men film serisinin sekizinci Taksit ve itibari karakter, Morena Baccarin, Ed Skrein, T. J. Miller, Gina kurgusuyla fazla oynaması, Leslie Uggams, Brianna Hildebrand ve Stefan Kapičić olarak Ryan Reynolds yıldız. Filmde, anti-kahraman Deadpool da kaybettiği aşkı ile yeniden çalışırken neredeyse hayatını mahveden adam avlar.

Kalkınma Şubat 2004'te New Line Cinema ile başladı, ama 2005 Mart ayında film haklarını satın alan 20th Century Fox taşındı. Mayıs 2009'da, Reynolds Wolverine X-Men başlangıç: fanlar genel hayal kırıklığı için karakterini canlandıran sonra, Fox yazarlara film lent ve Miller ilk yönetmenlik denemesi için Nisan 2011'de işe alındı. 2014 Temmuz ayında Miller tarafından sızdırılan CGI test görüntüleri için hevesli beğeni Fox Eylül ayında film greenlighting yol açtı. Ek döküm 2015 erken, Vancouver Mart Mayıs başladı ve çekimlere başladı.

Paris'te 8 Şubat 2016 tarihinde prömiyeri ve Deadpool 12 Şubat tarihinde Amerika Birleşik Devletleri'nde IMAX, DLP, D-Box ve yüksek kaliteli geniş biçimde yayınlandı. Eleştirmenler Reynolds'ın performansı yanı sıra, filmin tarzı, politik karakteri sadık tasviri ve aksiyon sahneleri övdü, ama tek düze olarak arsa eleştirdi. Çeşitli ödüller ve adaylıklar, En İyi Film dalında iki Altın Küre Ödülleri En iyi Müzikal Komedi ve Üreticiler en İyi Tiyatro sinema filmi için Amerika Ödülü: Lonca – Müzikal veya Komedi ve en İyi Erkek Oyuncu dahil olmak üzere aldı. Ayrıca en İyi Komedi filmi ve Komedi dalında En İyi Erkek Oyuncu için iki Eleştirmen " Seçim Film Ödülleri kazandı.

Film aynı zamanda ticari bir başarı elde etti, Dünya çapında ofisi kayıtlarına hasılat 783 milyon dolar ve çok sayıda kutusunu kıran X-Men filmi hasılat enflasyona göre düzeltilmemiş ve en yüksek zaman tüm zamanların en beğenilen filmi-2016, en yüksek hasılat yapan R dokuzuncu en yüksek hasılat yapan film oldu. Kısa bir süre sonra filmin başarısından sonra, Fox bir ara 2018 yılında yayınlanması için plan yapıldır. Deadpool türkçe dublaj sinema kalitesinde izle. Deadpool 720p hd formatında tek part ücretsiz sinema izle.
Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir
Captcha