BENZER FİLMLER

Ben Kimim (2015)

-

Who Am I - Kein System ist sicher

Ben Kimim (2015)
PUAN : 7.8
Ben Kimim (2015) 7.8 / 10 3 kullanıcı oyu.
  • Süre: 105 Dk.
  • Vizyon: 2015
  • Ülke: Almanya
  • İzlenme: 3407
  • Favori: 0
  • İMDB: 8.4
  • Kalite: 720P
  • Dublaj
Filmin Adı: Ben Kimim - Hiçbir Sistem Güvenli Değildir - Who Am I - Kein System ist sicher
Yıl: 2015
Yönetmen: Baran bo Odar
Yazan: Jantje Friese, Baran bo Odar
Oyuncular: Tom Schilling, Elyas m'barek, Wotan Wilke Möhring, ...
Türler: Gerilim
Kalite:720p Full HD izle
Dil: Türkçe Dublaj
Ülke: Almanya
Süresi: 102 dk
Filmin Konusu:İnternet evlerimizin daimi ikamet oldu, birçok şey yavaş yavaş kayboldu. Bunlardan biri Film için kullanılan sihirli büyük bölümüdür. Büyü derken duygu sadece aktörler ya da tür hakkında belki de hiçbir şey bilmediğim üzerinde bir VHS kaset ve bazı film kiralama çocuk var, demek istiyorum. Kare Kare film keşfetmek ve tam olarak keşfetmek ve tadını çıkarabilirsiniz harika bir zaman oldu. Bugün internet ve fragmanları alabilirsiniz film sihirli, özel bir duygu, bir çoğu yıkılmış. Sırayla gerekenden daha fazla izleyici şovu çekmek için çünkü fragmanları film tanıtımı için harika bir yoldur, ancak büyük Spoiler haline gelmektedir. Ben fragmanları izlemiyorum. Ben pop up hakkında hiçbir şey bilmediğim bir film zaman zaman. O benim mutluluğum olduğunda üst bitti, ve eğer şanslıysam bir film kalite, sonra turnayı gözünden vurdum. Böyle ikramiye bugün yazıyorum hakkında.

dediğim gibi, İnternet, çoğumuz farklı bilgi ve içerik (film, müzik, haberler, kitaplar, sosyal ağlar, vs.) paylaşımı vardır bundan bir evrenin çağda yaşıyoruz. Bu evrende klavye şeklinde gizli kalelerini Gelen net hükmetmek isteyen kişiler vardır. Sebep farklı. Bir sistemle mücadele için bir yoldur, başka popülerlik vb kazandırmaktır. Hangi kendisi arasında bilgi paylaşmak oluşturulan bu kişiler ve işlerini saygı yakalayamayacakları bütün bir kelimedir. Bu dünya Darknet denir. Darknet dışında ortak net ruhlar kullanan internetten yer almaktadır. Dijital Master Hacker canlı denilen yerde öz ve net.

Bugünkü hikayemiz, Benjamin, kahraman wannabe hacker. Adını ünlü Darknet yapmak için, sadece rol model MRX gibi istiyor. MRX dünya üç onun kurallarına göre hacker ve diğer birçok hayat bilinmektedir:

1) Hiçbir Sistem Güvenli Değildir. 2) İmkansız hedefleyin. 3) net Dünya, gerçek dünya kadar Tadını çıkarın.

Ama Benjamin hayallerini gerçeğe dönüştüren sorun yaşıyor. Gerçek dünyada o görünmez ve her zaman oldu. Okulda her zaman kendi dünyasında kaybolmuş görünmez, akıllı çocuktu. Tıpkı diğer “İnek” gibi filmler, çizgi romanlar, süper kahramanları, vb hayranıydı. Kimsenin onu gördüğü yerde bu dünyadan kaçışı oldu. 14 yaşındayken bilgisayar ve interneti keşfetti. Yavaş yavaş başlamak hack onu ve gün onun için kırılma noktası oldu. Ve sonra bir kız geliyor...Ama yine de görünmez oldu, onun için onu görünür kılacak bir şeyler yapmaya karar verdi ve bu nedenle onun için bile. Bunu yaparken yargıç ve toplum hizmeti 50 saat ceza götürür. Max ile karşılaşır, ve sonra hiçbir şey artık aynı olmayacak.
Ben Kein System ist emin / Kim Olduğumu Hiçbir Sistem Güvenli (2014) kesinlikle 720/1080 hd kalitesinde bedava I - I - online film izle. Mevcut tüm seyirci sadece full HD filmler online için, ben kimim full Film izle - ben - Kim Kein System ist emin / Hayır Sistem (2014) site movies24free bizim güvenlidir.pro eng subs profesyonel ses ve 720/1080 yüksek kaliteli (HD) ve diğer filmler indir. Film farklı videoplayers izleyebilirsiniz 1080p HD: Vodlocker, TheVideo, Vidbull, Putlocker, Nowvideo, Letwatch, Vidzi, vb Filehoot. download özgür olabilir DVD/HD/BD tüm filmleri, sadece 1080p 720p HD/zamanla kötü kalitede filmler yerine, sitemizin updatings izlemeyi unutma. Ben Hiçbir Sistem DVD kalitesinde Kasa (2014) bedava, çocuklar ve HD kalitesinde yeni filmler 2015 online Bedava çizgi film diğer filmler 2014/2015/2016 yıl Full HD online, popüler TV dizileri izleyebilirsin ben - Kim Kein System ist emin / - I-Kim online tam uzunlukta film izle
Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir
Captcha