BENZER FİLMLER

Anaokulu Polisi 2 (2017)

-

Kindergarten Cop 2

Anaokulu Polisi 2 (2017)
PUAN : 6.4
Anaokulu Polisi 2 (2017) 6.4 / 10 1 kullanıcı oyu.
  • Süre: 100 Dk.
  • Vizyon: 2017
  • Ülke: ABD
  • İzlenme: 3071
  • Favori: 0
  • İMDB: 6.4
  • Kalite: 720P
  • Dublaj
Orjinal Adı: Kindergarten Cop 2 / Anaokulu polisi 2
Yıl: 2017
Dil:İngilizce / Türkçe Dublaj
Ülke: ABD
Çalıntı hassas verileri kurtarmak için atanan, huysuz bir FBI ajanı gizli bir anaokulu öğretmeni olarak gider, ama okulun liberal, politik olarak doğru ortamı beklediğinden daha fazla.“Tümör falan değil!” Şimdi böyle, bu güzel Arnold Schwarzenegger 1990 kült favori, Anaokulu Polisi için biraz beklenmedik devamı için bize getiriyor. Aslı özellikle piyasaya eleştiriler almadı ama iyi bir gişe dönüş vardı ve yıllar içinde daha fazla ve daha fazla kitlelere üzerine kendisini etkiledi. Özellikle zevk Ahnuld bir film, hiç bir Arnold filmi ya da bir aile dostu jape olsun emin olsa bile. Her neyse, iyi eğlenceler.

Yani 2016 yuvarlandı. Şimdi Dolph Lundgren oyuncular takip DVD için bir direk var. Arsa hemen hemen aynıdır. Bir okulda gizli gitmek zorunda olan Dolph (Ama hala Anaokulu deniyor erm Polis bekle...) bir FBI ajanını oynuyor. Bu sefer görevi ile görevli beceriksiz Kanun adamı da Rus suçlular tarafından avlanan ediliyor flashdrive içeren bir yaşam ya da ölüm bir bilgi, sonra. Söz konusu okul Ajan Reed'in (Lundgren) eski okul kişiliğe karşı doğru giden modern, politik olarak doğru, sağlık ve güvenlik, heves çılgın bir yerdir. Anaokulu öğretmeni 2 türkçe dublaj erosfilm sitesi olarak ücretsiz sitemizde 720p ve hd kalite sinema indir izle.

Şimdi hemen konuya sağlar. İyi mi? Pek değil. Tahmin edebileceğiniz gibi tam anlamıyla berbattı? Hiç de değil. Doğrudan videoya devam filmi, 2 sefil Jingle Tüm Yol dahil olmak üzere ucuz ve acı var. 2 anaokulu Polisi anlar vardır ve genelde zengin ve ayrıcalıklı ayrılan okullara modern çağ ve ilginç gözlemler yaptı gitti birkaç alaycı bir gözlem, en azından BİLGİSAYAR var. Çocukların hiçbiri işlenmiş şeker veya gluten yemek. Hepsi nefis terbiyeli ve disiplinli oluyorlar. Bu ilk film arasındaki temel fark. Kenara oldukça yakından ilk filmin formülünü, eylem açılmasını, filizlenen bir romantizm için, sorumsuz aileler ellerinde acı sorunlu çocuklar için aşağıdaki gibidir.
Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir
Captcha